Mediation
Conflicten
Wanneer
Waarom
Wat is mediation
Mediation nodig?
Even voorstellen
Kennis en ervaring
Werkwijze
Kosten mediation
Contact
Links
Kennis en ervaring als manager


Marieke Hoogland photos
Fotocchio

Ik ben altijd een zeer ervaren, zelfstandige en enthousiaste manager geweest.
Mijn werkzaamheden bestonden uit het direct en indirect leiding geven aan financiele en administratieve afdelingen, projectleiding van de administraties en de automatisering daarvan.
Tevens heb ik als lid van een managementteam meegewerkt aan het algemeen beleid van het bedrijf en veranderingen binnen de organisaties.

Als manager ben ik een generalist die graag in de breedte aanstuurt. Met medewerkers, hoe doen ze het en hoe kunnen we dat verbeteren voor de organisatie, efficient, kostenbewust en hoe kunnen we zo goed mogelijk gebruik maken van de ICT mogelijkheden, etc..
Mijn werkwijze is die van een integere, betrouwbare manager voor de organisatie, maar zeker ook voor de medewerkers. Ik kijk naar het grote geheel. Men noemt mij wel eens een bouwer, daar waar er stagnatie optreedt werd ik vaak ingezet om dit op te lossen. Doorgronden van het probleem, oplossingsgericht en besluitvaardig zijn is in die situaties vaak van doorslaggevend
belang.

Door mijn financiele kennis, achtergrond en interesse in mensen heb ik veel met financiele en personele zaken te maken gekregen.
In het samenwerken op financieel gebied kwam mijn ervaring als administrateur (inclusief kennis van het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen) in de communicatie tussen de mederkers en de ICT afdeling goed van pas. Terwijl mijn kennis van personele zaken in de aanpak en de gesprekken met zowel de medewerkers als leidinggevenden, positief wordt beoordeeld.
Financiele zaken
Het leiding geven aan het proces om aansluitingen tussen de administraties van de verschillende systemenen de financiele administratie te waarborgen.
Personele zaken
Het (mede)leidinggeven aan het proces van implementeren van een functie waarderingssysteem.

Uitgevoerde projecten (o.a.)
Management
Het bestuur van een landelijke organisatie van schoonheidsspecialisten geadviseerd over de organisatie, directievoering en personeelsbeleid.
Administratieve zaken en ICT
Leiden van het proces om de administraties van negen verschillende stichtingen en de financiele administratie om te zetten naar een EDP omgeving. Hier was ik de procesleider met ervaring van de administratieve en financiele kant. Tevens het beoordelen van de personele gevolgen zowel kwalitatief als kwantitatief.

Kamstra-Mediation (c) 2019 - Alle rechten voorbehouden.